Ferielejlighederne

Vi udlejer forskellige lejligheder som alle kan ses på www.Helligdommen.dk

 højsæson lejer vi normalt ud i hele uger, med skiftedag lørdag, men i lavsæson kan der godt arrangeres anden skiftedag, ligesom der er rabat ved ønske om længere perioder.

Til glæde for både turister og vores gæster, er Parkgolfbornholm.dk  en del af helligdommen.dk . Parkgolf er at spil for hele familien, det er spændende, inspirerende og morsom motion, og bruges i Japan som rehabilitering – Spillerne kan være både venner, familien, skoleklasser osv., som kan hygge og more sig, men også de mere øvede kan nyde sporten og naturen fra adressen.

Helligdommen hedder den 7 km. lange strækning fra Gudhjem og nordpå til kunstmuseet, og vi ligger midt imellem Gudhjem og Kunstmuseet.

Kyststrækningen består for det meste af klipper og klippesprækker, men enkelte steder er der sten eller sandstrand. Strækningen er meget kuperet.

Turen ad strandstierne fra os og mod nord til kunstmuseet ved Rø eller mod syd Gudhjem, er begge meget smukke og i kuperet terræn, langs strand og kyststier. Turen er en fantastisk oplevelse for både vandrere og løbere.

Forside